Sidi cykelsko

Kategorier:

Sidi Wire 2 Carbon - Cykelsko - Matsort

2.099,00 kr.

Sidi Trace - MTB cykelsko - Sort

999,00 kr.

Sidi Trace - Dame MTB cykelsko - Sort

999,00 kr.

Sidi Shot - Cykelsko - Matsort

2.299,00 kr.

Sidi Kaos - Cykelsko - Gul Fluo

1.099,00 kr.

Sidi Ergo 5 Mega - Cykelsko - Matsort

1.699,00 kr.

Sidi Ergo 5 - Cykelsko - Matsort

1.699,00 kr.

Sidi Ergo 5 - Cykelsko - Hvid

1.699,00 kr.

Sidi Ergo 4 Mega Carbon - Cykelsko - Sort

1.599,00 kr.

Sidi Ergo 4 Mega Carbon - Cykelsko - Hvid

1.599,00 kr.

Sidi Eagle 7 SR Mega - MTB cykelsko - Sort

1.199,00 kr.

Sidi Eagle 7 SR - MTB cykelsko - Sort

1.199,00 kr.

Sidi Drako Carbon - MTB cykelsko - Sort

1.999,00 kr.

Sidi Dragon 5 SRS Mega - MTB Cykelsko - Matsort

1.699,00 kr.

Sidi Dragon 5 SRS - MTB Cykelsko - Matsort

1.699,00 kr.

Sidi Cape - MTB cykelsko - Sort

1.099,00 kr.

Sidi Alba - Dame cykelsko - Sort

999,00 kr.

Sidi Alba - Dame cykelsko - Fuchsia

899,00 kr.

Sidi Alba - Cykelsko - Sort

999,00 kr.

Sidi Alba - Cykelsko - Hvid

999,00 kr.

Scott MTB Sport Trail Evo Gore-Tex Herre Sko

1.399,00 kr.

Fabric Scoop Shallow Elite Saddel

489,00 kr.

Fabric Scoop Flat Elite Saddel

489,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 11000 produkter.

Cykelpartner.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 24460 kunder, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. I alt har 396 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2505 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 1901 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. I alt 49 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykler.dk når der er gået 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, og dette er takket være hele 114 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 392 personer som er fans af deres side. 12 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Pedalatleten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 799 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1560 kunder, hvoraf hele 1174 personer har givet topkarakter. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. 100 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi samler de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores artikler præsenterer tilbud til drenge og piger, samt til voksne. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis levering.

Produkterne der vises i den her samling er udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har nemlig kigget et utal af produkter igennem for at finde dem der læner sig mest op ad søgeordet sidi cykelsko, og som robotten derfor vurderer er mest interessante for dig. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den samtidig inddraget søgeord, som den estimerer at andre mennesker ofte skriver i relation til det, fx sidi cykelsko dame eller sidi cykelsko tilbud. Det har den benyttet som ekstra inspiration til, at liste de mest relevante produkter.

Det kan også ses at andre mennesker leder efter eksempelvis sidi cykelsko københavn og sidi cykelsko mtb, og sidi cykelsko størrelse. Den viden har robot-søgeren ligeledes brugt for, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. For øvrigt viser vores data, at søgeordene sidi cykelsko reservedele og sidi cykelsko århus er meget anvendte, og derfor er de også blevet taget med af robotten nøjagtig som søgningerne sidi cykelsko herre og sidi cykelsko mega. Vores håb er naturligvis at du ikke blev skuffet over de viste varer, og at minimum ét af dem faldt i din smag.