Sikkerhedsgitter til hunde i bilen

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 705 kunder, hvor det er yderst imponerende at 641 af disse har givet dem topkarakter. Gilpa.dks Facebook-side har i øjeblikket 3483 fans. Her er der 114 personer som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Hos Gilpa.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 37 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1500 varer.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på hele 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1537 anmeldelser, og dette er takket være hele 1304 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 752 personer som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 35 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

Webshoppen MyPets.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4500 varer.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 275 kundeanmeldelser, hvoraf hele 240 personer har givet topkarakter. På Facebook har MyPets.dk i skrivende stund 5205 fans på deres side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

MyPets.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg MyPets.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktlister viser varer til piger og drenge, samt til kvinder og mænd. Hvad end du er herre eller dame, så assisterer vi dig i at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med fri fragt.