Sikkerhedsseler til hunde i bilen

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 705 kunder, hvoraf hele 641 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Gilpa.dk 3483 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 114 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Gilpa.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Gilpa.dk efter kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 37 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1537 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Dogshop.dk 752 fans. 27 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dogshop.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dogshop.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 35 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 4500 varer hos dem.

MyPets.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 275 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Produktoversigterne præsenterer dig for varer til babyer og børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Hvad end du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde frem til gode varer der kan købes til lave priser og helst med gratis levering.