Siveslanger

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Internetbutikken Texas.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 7169 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 5884 5-stjernede anmeldelser. Texas.dk har i skrivende stund 459 fans på deres Facebook-side. 17 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 2,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Texas.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Texas.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 5148 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 4294 personer har givet topkarakter. På Facebook har MoreLand.dk 4033 fans på nuværende tidspunkt.

Det er på MoreLand.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. MoreLand.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

MoreLand.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Internetbutikken HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2434 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 1970 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har HaveMoebelland.dk 3 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har accepteret HaveMoebelland.dk på deres medlemsliste, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra HaveMoebelland.dk efter kun 2-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Hvis din ordretotal overstiger 6000 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de største online forhandlere. Vores produktlister præsenterer dig for varer til babyer og børn, men også til damer og herrer. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde gode varer du kan købe på tilbud og gerne med gratis fragt.