Skabiose

Kategorier:

Skabiose - Scabiosa caucasica Stäfa

93,69 kr.

Skabiose - Scabiosa caucasica Perfecta

51,19 kr.

Skabiose - Scabiosa caucasica Perfecta

36,19 kr.

Skabiose - Scabiosa caucasica Perfecta

81,19 kr.

Skabiose - Scabiosa caucasica Clive Greaves

59,94 kr.

Scabiose Perfecta Alba - Scabiosa caucasica Perfecta Alba

51,19 kr.

Scabiose Perfecta Alba - Scabiosa caucasica Perfecta Alba

36,19 kr.

Scabiose Perfecta Alba - Scabiosa caucasica Perfecta Alba

81,19 kr.

Scabiose - Scabiosa ochroleuca

41,19 kr.

Scabiose - Scabiosa ochroleuca

51,19 kr.

Scabiosa Pink Mist - Scabiosa columbaria Pink Mist

42,44 kr.

Scabiosa Pink Mist - Scabiosa columbaria Pink Mist

81,19 kr.

Due-Skabiose - Scabiosa columbaria Butterfly Blue

81,19 kr.

Due-Skabiose - Scabiosa columbaria Butterfly Blue

42,44 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Plantetorvet.dk en score på 8,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6440 tidligere kunder, hvoraf imponerende 4860 personer har givet dem den højeste karakter. Plantetorvet.dk har i skrivende stund 17187 fans på deres Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Plantetorvet.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Plantetorvet.dk når der er gået 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 2413 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 2189 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 2866 fans. 21 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,3 ud af 5.

Du har på Blomsterverden.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Blomsterverden.dk efter kun 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Produktoversigterne fremviser produkter til babyer og børn, men også til voksne. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde frem til gode produkter der kan købes på udsalg og helst med gratis levering i Danmark.

Varerne der fremvises i den her oversigt er søgt frem af vores interne produktrobot. Den har kigget flere millioner af produkter igennem for at finde frem til dem der relaterer sig mest muligt til skabiose, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgning bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den desuden medregnet søgninger, som andre folk formentlig skriver i forbindelse med det, fx skabiose frø eller scabiosa. Det har den benyttet som ekstra viden til, at vise de mest relevante produkter.

Vi kan også se at andre leder efter skabiose perfecta og skabiose giftig, eller scabiosa snow maiden. Den viden har robot-søgeren også brugt for, at navigere igennem de ekstremt mange produkter. Desuden kan det i data ses, at søgeordene skabiosen flockenblume og scabiosa alba ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af søgerobotten ligesom søgeordene scabiosa salmon queen og scabiosa frø. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds de præsenterede varer, og at minimum ét af dem kunne bruges.