Skærme til Racercykler

Kategorier:

Bagskærm til racercykler - Sencillo ass saver

59,00 kr.

Bagskærm SKS S-Blade til bl.a. racercykler. Sort.

89,00 kr.

SKS - Skærmsæt Raceblade Pro 700 x 25mm eller 25-32mm inkl. stivere

399,00 kr.

SKS - Skærmsæt Longboard 700 x 35mm/45mm inkl. stivere

399,00 kr.

Giant Speedshield Defy/Avail Aluxx Skærmsæt

349,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 24460 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Cykelpartner.dk har 41558 fans på deres Facebook-side. I alt 396 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelpartner.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Internetbutikken Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2505 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). Cykler.dks Facebook-side har i øjeblikket 2863 fans. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Du har på Cykler.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Cykler.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på 8,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 114 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1560 tidligere kunder, og dette er takket være hele 1174 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. I alt 100 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelexperten.dk efter kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores artikler præsenterer tilbud til juniorer, og ligeledes også til herrer og damer. Hvad end du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde frem til gode varer som kan købes på udsalg og helst med gratis fragt i Danmark.