Skidragter

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 303 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 296 personer har givet toprating. På Facebook har Apuls.dk i skrivende stund 3245 fans på deres side. 81 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Hos Apuls.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 28136 kunder, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. Her er der 2139 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Du har på Bodylab.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Bodylab.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 6901 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 6032 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har BilligSport24.dk 5082 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har accepteret BilligSport24.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Produktoversigterne fremviser produkter til piger og drenge, og samtidig også til herrer og damer. Hvad end du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og helst med fri fragt.