Skilteholder

Kategorier:

Skilteholder klar plast 60x40x13mm 20stk/pak

187,69 kr.

Bordskilteholder PRESENTER A4 alu/acryl PK/1stk

141,75 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Netbutikken Inventarland.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 6500 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 727 kundeanmeldelser, hvoraf hele 575 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Inventarland.dk 4301 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Inventarland.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover er der hos Inventarland.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Inventarland.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, og du betaler blot 149 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 15000 produkter.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på 8,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 15 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 13 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Engsig.dk 509 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Engsig.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Engsig.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 58 kr. Hvis du ender med at have varer for over 937 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Engsig.dk nu

Vi introducerer dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Produktlisterne præsenterer dig for varer til børn, men også til damer og herrer. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde gode produkter du kan købe til lave priser og ofte med gratis fragt.

Varerne der vises i den her kategori er fundet frem af vores produktrobot. Den har ledt ekstremt mange varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der mest muligt relaterer sig til skilteholder, og som robotten derfor vurderer matcher din søgning bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den derudover indregnet søgeord, som andre folk normalt bruger i forbindelse med det, fx skilteholdere eller skilteholder a4. Det benytter den som inspiration til, at fremvise de mest aktuelle varer.

Data viser også at andre folk eksempelvis leder efter skilteholder til bord og skilteholder på fod, samt skilteholder metal. Denne viden har robotten ligeledes benyttet til, at søge sig igennem de ekstremt mange tilbud. I øvrigt viser data, at søgningerne skilteholder a5 og skilteholdere i plast ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robotten ligesom søgningerne skilteholder udendørs og skilteholder med klemme. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds de fremviste varer, og at ét eller flere af dem kan bruges.