Skoletasker

Kategorier:

Thule - Crossover Rygsæk 32 L (Sort)

999,00 kr.

Thule - Crossover Rygsæk 32 L

999,00 kr.

Stanley - Classic Food Flask 0,7L (Olivengrøn)

349,00 kr.

Stanley - Classic Food Flask 0,7L

349,00 kr.

Mil-Tec - Deployment 4 Skuldertaske (Sort)

249,00 kr.

Mil-Tec - Deployment 4 Skuldertaske (Olivengrøn)

249,00 kr.

Mil-Tec - Deployment 4 Skuldertaske

249,00 kr.

Mil-Tec - Aviator Dokumenttaske (Sort)

349,00 kr.

Mil-Tec - Aviator Dokumenttaske (Olivengrøn)

349,00 kr.

Mil-Tec - Aviator Dokumenttaske

349,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 10000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 2053 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1716 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Friluftsland.dk i skrivende stund 59555 fans på deres side.

Du har på Friluftsland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 55 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6290 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 5657 har givet den højeste karakter. På Facebook har GrejFreak.dk 45588 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 475 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,4 ud af 5.

Det er på GrejFreak.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover får du hos GrejFreak.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

GrejFreak.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

Netbutikken 55Nord.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 287 kundeanmeldelser, hvoraf hele 189 er 5-stjernede (det bedste). 55Nord.dk har i skrivende stund 7052 fans på deres Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har accepteret 55Nord.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra 55Nord.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og for varer der er dyrere end 599 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det.

Besøg 55Nord.dk nu

Webshoppen OutdoorPro.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 6000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har OutdoorPro.dk en score på 8,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 109 tidligere kunder, hvoraf hele 89 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 2529 mennesker som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. Ud af disse er der 46 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover får du hos OutdoorPro.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

OutdoorPro.dk leverer din ordre på kun 2-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 30 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 749 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Produktoversigterne præsenterer tilbud til babyer og børn, men også til voksne. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer der kan købes til lave priser og helst med gratis fragt i Danmark.

Varerne der fremvises i den her oversigt er fundet frem af vores interne produktrobot. Den har ledt flere millioner af produkter igennem for at finde de af dem der læner sig mest op ad søgeordet skoletasker, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgning bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den samtidig medregnet søgninger, som andre folk normalt skriver i forbindelse med det, fx skoletasker børn eller skoletasker tilbud. Det har den benyttet som ekstra viden til, at præsentere de mest relaterede produkter.

Vi kan også se at andre er på udkig efter skoletasker 2019 og skoletasker til børn, samt skoletasker til voksne. Den her data har robotten også benyttet for, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. Desuden kan det ses i data, at søgeudtrykkene skoletasker jeva og skoletasker 3-5 klasse ligeledes er meget anvendte, og derfor er de også blevet taget med af robotten nøjagtig som søgeordene skoletasker day og skoletasker bilka. Vi håber at du er tilfreds med de listede produkter, og at nogle af dem faldt i din smag.