Skraldespande

Kategorier:

Affaldskurv Tork B2 plast hvid 20l 226100

270,00 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 6500 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 575 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 4301 fans.

Du har på Inventarland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Inventarland.dk efter kun 1-5 hverdage, og leveringen koster blot 149 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på hele 8,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 15 kunder, hvoraf 13 har givet den højeste karakter. På Facebook har Engsig.dk i skrivende stund 509 fans på deres side. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Engsig.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Engsig.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 58 kr. Hvis du ender med at have varer for over 937 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Engsig.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Produktlisterne indeholder tilbud til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd. Om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde gode varer som kan købes til lave priser og helst med gratis levering.