Skridtbeskyttere

Kategorier:

Select Skridtbeskytter

109,00 kr.

Aserve Skridtbeskytter (Inkl. Kop)

199,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 303 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 296 5-stjernede anmeldelser. Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 81 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Bodylab.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 106486 mennesker som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. I alt har 2139 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Bodylab.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6901 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 6032 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 5082 mennesker som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. I alt 15 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode. BilligSport24.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

BilligSport24.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de mest populære online webshops. Vores produktoversigter indeholder tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til damer og herrer. Om du er voksen eller barn, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste varer der kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.