Skridttællere

Kategorier:

Aserve Skridttæller (Pedometer)

98,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Apuls.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 303 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 296 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 3245 fans. 81 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Apuls.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 28136 kundeanmeldelser, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Bodylab.dk 106486 fans. 2139 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Det er på Bodylab.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra Bodylab.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6901 anmeldelser, hvoraf hele 6032 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har BilligSport24.dk 5082 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har accepteret BilligSport24.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra BilligSport24.dk, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online forhandlere. Produktlisterne præsenterer dig for tilbud til børn, samt til voksne. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde gode produkter du kan købe på udsalg og gerne med gratis levering.