Skrivebordslamper

Kategorier:

Zanuso Bordlampe Hvid - Oluce

7.895,00 kr.

Zanuso Bordlampe Hvid - Oluce

7.895,00 kr.

Vipp521 Bordlampe Sort - Vipp

2.999,00 kr.

Vipp521 Bordlampe Sort - Vipp

2.999,00 kr.

Vipp521 Bordlampe Sort - Vipp

2.999,00 kr.

Vipp521 Bordlampe Sort - Vipp

2.999,00 kr.

Vipp521 Bordlampe Sort - Vipp

2.999,00 kr.

Opala Midi Bordlampe u/Dimmer Sort & Krom - Pandul

7.995,00 kr.

Opala Midi Bordlampe u/Dimmer Hvid & Krom - Pandul

7.995,00 kr.

Opala Midi Bordlampe m/Dimmer Sort & Krom - Pandul

7.995,00 kr.

Opala Midi Bordlampe m/Dimmer Hvid & Krom - Pandul

7.995,00 kr.

Tolomeo Mini Bordlampe Sort - Artemide

2.153,00 kr.

Tolomeo Mini Bordlampe Hvid - Artemide

2.153,00 kr.

Tolomeo Mini Bordlampe Alu - Artemide

2.153,00 kr.

NJP Bordlampe m/klemme Alu 2700K - Louis Poulsen

3.075,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 18 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 15 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 1864 fans. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Luxlight.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover får du hos Luxlight.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Luxlight.dk efter kun 1-4 hverdage, og leveringen betaler du kun 40 kr. for. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Luxlight.dk nu

Webshoppen Lampemesteren.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 9000 varer.

Lampemesteren.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1574 tidligere kunder, hvoraf imponerende 1352 personer har givet dem den højeste karakter. Lampemesteren.dks Facebook-side har i øjeblikket 38692 fans. 80 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Det er på Lampemesteren.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Internetbutikken AndLight.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 6000 varer at vælge i mellem.

AndLight.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 840 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 720 personer har givet toprating. På Facebook har AndLight.dk 11650 fans på nuværende tidspunkt. 24 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 3,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover prismatcher AndLight.dk produkter ift. andre webshops, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

AndLight.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg AndLight.dk nu

Netbutikken Lamper.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 67 anmeldelser, hvoraf hele 48 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Lamper.dk 369 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på Lamper.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover tilbyder Lamper.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 45 kr. Hvis du bestiller for mere end 200 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Lamper.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Vores produktlister præsenterer varer til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd. Hvad end du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde de bedste varer du kan købe til lave priser og ofte med gratis fragt.

Varerne der vises på den her side er automatisk udvalgt af vores produktrobot. Den har ledt en stor mængde varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der bedst relaterer sig til skrivebordslamper, og som den derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Udover din søgetekst har den desuden inddraget søgeord, som den estimerer at andre mennesker typisk bruger i relation til det, fx skrivebordslamper ikea og skrivebordslamper led. Det kan den bruge som ekstra inspiration til, at fremvise de mest relaterede varer.

Det ses også at andre mennesker eksempelvis søger efter skrivebordslamper kontor eller skrivebordslamper design, samt skrivebordslamper børn. Den her viden har søgerobotten også benyttet til, at søge sig igennem de ekstremt mange tilbud. Desuden kan det ses i data, at søgefraserne skrivebordslamper til børn og skrivebordslamper lamper er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeudtrykkene skrivebordslamper retro og gamle skrivebordslamper. Vi håber at du er tilfreds de viste varer, og at nogle af dem kan bruges.