Skuffekassetter

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Webshoppen Inventarland.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 6500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 575 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Inventarland.dk 4301 fans på nuværende tidspunkt.

Det er på Inventarland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Inventarland.dk er en E-mærket webshop, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover tilbyder Inventarland.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Inventarland.dk leveret inden for 1-5 hverdage, og det koster 149 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 8,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 15 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 13 5-stjernede anmeldelser. Engsig.dk har i skrivende stund 509 fans på deres Facebook-side. I alt har 5 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Engsig.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret Engsig.dk på deres medlemsliste, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Engsig.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 58 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 937 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Engsig.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Produktlisterne viser varer til juniorer, og ligeledes også til herrer og damer. Om du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter du kan købe til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.