Skuffereoler

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 6500 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 727 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 575 af disse har givet dem topkarakter. Inventarland.dk har 4301 fans på deres Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. E-mærket har accepteret Inventarland.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Inventarland.dk produkter ift. andre webshops, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Inventarland.dk efter kun 1-5 hverdage, og betaler blot 149 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på 8,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 15 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 13 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Engsig.dk i skrivende stund 509 fans på deres side. Samlet set er der 5 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Hos Engsig.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 58 kr. Og når du bestiller for mere end 937 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Engsig.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores artikler fremviser tilbud til drenge og piger, og samtidig også til voksne. Om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og ofte med gratis levering.