Skuffeskabe

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 6500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 727 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 575 5-stjernede anmeldelser. Inventarland.dks Facebook-side har i øjeblikket 4301 fans.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover tilbyder Inventarland.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Hos Inventarland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-5 hverdage, og det koster kun 149 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 15000 produkter.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på hele 8,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 15 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 13 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 509 mennesker som er fans af Engsig.dks Facebook-side. Her er der 5 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har godkendt Engsig.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Hos Engsig.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 58 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 937 kr., så er der gratis levering.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Engsig.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Produktoversigterne fremviser varer til piger og drenge, samt til mænd og kvinder. Hvad end du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde de gode varer som kan købes på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.