Skulderbind

Kategorier:

Select Profcare 6500 Skulderbind

349,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 296 5-stjernede anmeldelser. Apuls.dks Facebook-side har i øjeblikket 3245 fans. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Det er på Apuls.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Apuls.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 28136 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 25412 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 106486 mennesker som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. Samlet set er der 2139 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Bodylab.dk efter kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 6901 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 6032 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. Her er der 15 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Hos BilligSport24.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de største online webshops. Vores guides fremviser produkter til børn, og ligeledes også til herrer og damer. Om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter der kan købes på udsalg og helst med fri fragt.