Skummåtter

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 303 kunder, hvoraf imponerende 296 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Apuls.dk 3245 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 81 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret Apuls.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Hos Apuls.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 28136 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 25412 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Bodylab.dk i skrivende stund 106486 fans på deres side. 2139 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

BilligSport24.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6901 anmeldelser, hvoraf imponerende 6032 personer har givet dem den højeste karakter. BilligSport24.dk har i skrivende stund 5082 fans på deres Facebook-side. I alt 15 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. BilligSport24.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Artiklerne præsenterer dig for varer til drenge og piger, og ligeledes også til kvinder og mænd. Uanset om du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer som kan købes på udsalg og ofte med gratis levering i Danmark.