Skumruller

Kategorier:

Spekter Skumrulle 5 cm (2-pak)

29,00 kr.

Spekter Skumrulle 10 cm

29,00 kr.

Spekter Skumrulle

29,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Internetbutikken Malgodt.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Malgodt.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1996 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1895 personer har givet toprating. Malgodt.dks Facebook-side har i øjeblikket 2607 fans. 84 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Malgodt.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 90 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Malgodt.dk, og det koster kun 50 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Malgodt.dk nu

Webshoppen DecoFarver.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har DecoFarver.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 2470 kundeanmeldelser, hvoraf 2315 har givet den højeste karakter. På Facebook har DecoFarver.dk 3420 fans på nuværende tidspunkt. 57 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover giver DecoFarver.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 120 dage efter dit køb.

DecoFarver.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg DecoFarver.dk nu

Webshoppen BNFarver.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 39 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 36 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 490 mennesker som er fans af BNFarver.dks Facebook-side. I alt 52 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra BNFarver.dk når der er gået 1-3 hverdage, og fragten koster fra 59 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Produktlisterne præsenterer dig for varer til babyer og børn, samt til kvinder og mænd. Uanset om du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde gode produkter du kan købe til lave priser og helst med gratis fragt i Danmark.