Sluban klodser til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

Internetbutikken MamaMilla.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 126 anmeldelser, hvoraf 116 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 14538 personer som er fans af deres side. Her er der 86 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 60 dage.

Normalvis bliver ordrer på MamaMilla.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MamaMilla.dk nu

Netbutikken NatureBaby.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 8000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 859 anmeldelser, hvoraf hele 748 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 21728 personer som er fans af deres side. I alt har 147 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Det er på NatureBaby.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Hos NatureBaby.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg NatureBaby.dk nu

Internetbutikken Legehjulet.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Legehjulet.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 3725 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 3302 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Legehjulet.dk 1163 fans. 50 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du har på Legehjulet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos Legehjulet.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 90 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra Legehjulet.dk efter blot 1-3 hverdage, og du betaler blot 28 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 995 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste produkter fra de mest populære online butikker. Vores guides præsenterer dig for tilbud til piger og drenge, og ligeledes også til herrer og damer. Uanset om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste produkter der kan købes til lave priser og gerne med gratis levering.