Slyngetræner

Kategorier:

TRX X-mount Ophæng til TRX

278,00 kr.

TRX Rip Training Plakat 58 x 86cm

249,00 kr.

TRX Rip Trainer Basic Kit

1.549,00 kr.

TRX Pro 4 Suspension Trainer

2.149,00 kr.

TRX Home 2 Suspension Trainer Kit Slyngetræner

1.549,00 kr.

TRX Force Tactical Suspension Trainer Slyngetræner

1.999,00 kr.

TRX Extender (TRX forlænger strop)

98,00 kr.

TRX Duo Trainer Slyngtræner Short 2,5 - 3 meter

1.384,00 kr.

TRX Duo Trainer Slyngtræner Long 3 - 3,5 meter

1.516,00 kr.

TRX Door Anchor (TRX dør anker)

221,00 kr.

TRX All Body Strength Plakat 58 x 86cm

249,00 kr.

TRX All Body Flexibillity Plakat 58 x 86cm

249,00 kr.

Titan BOX Suspension Slyngetræner

800,00 kr.

Titan BOX Crossfit X-Train Slyngetræner

475,00 kr.

Sklz Power Strapz Suspension Trainer Slyngetræning

699,00 kr.

Sklz Power Strapz Slyngetræner

799,00 kr.

Redcord Trainer Professionel Slyngetræner

3.489,00 kr.

Redcord Axis

3.349,00 kr.

Kettler Sling Trainer Slyngetræner

397,00 kr.

Kettler Sling Trainer Pro Slyngetræner

439,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 303 anmeldelser, hvoraf imponerende 296 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 3245 mennesker som er fans af Apuls.dks Facebook-side. I alt har 81 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover er der hos Apuls.dk prisgaranti på alle produkter, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

Bodylab.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 28136 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 25412 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Bodylab.dk 106486 fans på nuværende tidspunkt. 2139 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Bodylab.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6901 kunder, hvoraf hele 6032 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. I alt har 15 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på BilligSport24.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Produktlisterne viser tilbud til børn, samt til herrer og damer. Om du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer som kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt.

Varerne der er vist i den her kategori er genereret af vores interne produktrobot. Den har kigget flere millioner af varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der bedst relaterer sig til slyngetræner, og som den derfor vurderer matcher dit behov bedst. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den i øvrigt indregnet søgninger, som den ser at andre mennesker sandsynligvis skriver i relation til det, fx slyngetræner trx eller slyngetræner øvelser. Det har den benyttet som ekstra information til, at vise de mest relaterede produkter.

Data viser også at andre leder efter slyngetræner tilbud og slyngetræner montering, samt slyngetræner til dør. Den her data har søgerobotten også brugt til, at søge sig igennem de flere millioner af varer. I øvrigt viser data, at søgningerne slyngetræner harald nyborg og slyngetræner pro er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robotten ligesom søgeordene slyngetræner billig og slyngetræner ophæng. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de viste varer, og at ét eller flere af dem kan bruges.