Smart Superflash cykellygter

Kategorier:

Cykellygte Smart USB opladelig Superflash

159,00 kr.

Cykellygte Smart Superflash rød med batteri - Testvinder

79,00 kr.

Cykellygte Smart Superflash hvid med batteri - Testvinder

79,00 kr.

Cykellygte Smart Superflash 60 LUX med batteri

179,00 kr.

SMART Superflash lygtesæt inkl. montering!

369,00 kr.

SMART Superflash forlygte

189,00 kr.

SMART Superflash 0.5 Watt forlygte (TESTVINDER)

149,00 kr.

SMART Superflash 0.5 Watt baglygte (TESTVINDER)

149,00 kr.

SMART Lygte Superflash forlygte fast

199,00 kr.

SMART Lygte Superflash baglygte

189,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 24460 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 22028 af dem har givet topkarakter. Cykelpartner.dk har 41558 fans på deres Facebook-side. 396 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover er der hos Cykelpartner.dk prisgaranti på alle produkter, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelpartner.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2505 kunder, hvoraf hele 1901 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 2863 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 49 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykler.dk betale med kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk produkter ift. andre webshops, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 799 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1560 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1174 personer har givet topkarakter. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 100 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Cykelexperten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi introducerer dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktlister præsenterer produkter til juniorer, og ligeledes også til voksne. Om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde gode produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt.