Smykkeholdere

Kategorier:

Umbra tesora smykkeholder (hvid/metal)

299,00 kr.

Umbra poise two smykkeholder (guld)

199,00 kr.

Umbra mini little black dress smykkeholder

59,00 kr.

Umbra little red dress smykkeholder

149,00 kr.

Qualy bodhi smykkeholder

225,00 kr.

Koziol cora smykkeholder (hvid)

225,00 kr.

Lene Bjerre - Tressa smykkeholder

388,80 kr.

Hove Home - Smykkeholder Levels

500,00 kr.

Hove Home - Smykkeholder Essentials

400,00 kr.

Dot Aarhus - Hang On - Smykkeholder - Valnød/Sort

424,80 kr.

Dot Aarhus - Hang On - Smykkeholder - Valnød

424,80 kr.

Dot Aarhus - Hang On - Smykkeholder - Eg/Sort

344,80 kr.

Dot Aarhus - Hang On - Smykkeholder - Eg

344,80 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 826 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 583 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, og disse giver en score på 4,2 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 18000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, og dette er takket være hele 2129 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 15637 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover giver Dubuy.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og for varer der er dyrere end 600 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Dubuy.dk nu

Netbutikken MoebelKompagniet.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 239 kunder, hvor det er yderst imponerende at 206 af disse har givet dem topkarakter. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper.

Derudover prismatcher MoebelKompagniet.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

På Trustpilot har Illux.dk en score på hele 9,2 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 235 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 194 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. Samlet set er der 44 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Illux.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 59 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Illux.dk nu

Webshoppen Wallstickerland.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 41 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager din ordre fra Wallstickerland.dk efter blot 2-4 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Vores produktoversigter indeholder produkter til drenge og piger, og ligeledes også til herrer og damer. Om du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt.