Sneskovle

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Internetbutikken Texas.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 7169 tidligere kunder har lavet, hvoraf 5884 har givet den højeste karakter. Texas.dk har 459 fans på deres Facebook-side. I alt har 17 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Texas.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og overstiger dit køb 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 4294 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har MoreLand.dk 4033 fans på nuværende tidspunkt.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoreLand.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager din ordre fra MoreLand.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 2434 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1970 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har HaveMoebelland.dk 3 fans på nuværende tidspunkt.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har accepteret HaveMoebelland.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 50 kr. Og for varer der er dyrere end 6000 kr., så koster fragten 0 kr..

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Produktoversigterne viser varer til juniorer, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis levering.