Sneslynger

Kategorier:

ST1301 håndholdt el-sneslynge

799,00 kr.

ST1300 Elektrisk sneslynge

799,00 kr.

Snow King 7011TGE m/230V start

10.499,00 kr.

Snow King 617TGE m/el-start

6.999,00 kr.

Snow King 565TG (demo)

4.999,00 kr.

Sneslynge til Combi 650

3.495,00 kr.

Sneslynge Combi 800

2.999,00 kr.

Sneslynge

10.995,00 kr.

Combi 800TGE m/tilbehørspakke

16.097,00 kr.

Combi 800TGE fejemaskine + sneslynge

16.097,00 kr.

Combi 800TG m/sneslynge

8.499,00 kr.

Combi 800TG fejemaskine + sneslynge

14.997,00 kr.

Combi 800B med sneslynge

16.198,00 kr.

Combi 800B m/sneslynge

9.999,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 7169 kunder, hvoraf hele 5884 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. 17 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 2,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Texas.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Texas.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

MoreLand.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 5148 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 4294 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 4033 fans.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

MoreLand.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2434 tidligere kunder, hvoraf imponerende 1970 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 3 personer som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. HaveMoebelland.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos HaveMoebelland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og leveringen koster blot 50 kr. Hvis du ender med at have varer for over 6000 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste produkter fra de bedste online butikker. Produktlisterne præsenterer tilbud til piger og drenge, samt til kvinder og mænd. Hvad end du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde frem til gode varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.

Varerne der vises i den her kategori er søgt frem af vores produktrobot. Den har kigget flere millioner af produkter igennem for at finde de af dem der bedst relaterer sig til sneslynger, og som den derfor forestiller sig er mest interessante for dig. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den desuden indregnet søgeudtryk, som andre folk normalt skriver i forbindelse med det, fx sneslynger til salg eller sneslynger tilbud. Det benytter den som ekstra viden til, at vise de mest aktuelle produkter.

Vi kan også se at mennesker eksempelvis leder efter sneslynger til traktor og sneslynger test, og sneslynger erfaring. Denne viden har robot-søgeren også benyttet for, at søge sig igennem de ekstremt mange produkter. Desuden kan det ses i data, at søgefraserne billige sneslynger og honda sneslynger ligeledes er meget anvendte, og derfor er de også blevet taget med af robot-søgeren på samme måde som søgefraserne toro sneslynger og texas sneslynger. Vi håber at du ikke blev skuffet over de listede produkter, og at minimum ét af dem kan bruges.