Sofaborde i Træ

Kategorier:

&tradition Sofabord, Hoof Table SW2 - Hvid Olieret Eg

3.995,00 kr.

A Simple Mess Gorm Bord 60 x 60 x 40 cm Sort

2.998,00 kr.

Abin sofabord - hvid/natur træ, rundt (Ø:90)

900,00 kr.

Abin sofabord i hvid og stel i egetræ

995,00 kr.

Accent sofabord - granit og eg (75x75)

2.699,00 kr.

Accent sofabord - granit og eg (Ø 50)

1.799,00 kr.

Accent sofabord - granit og eg (Ø 85)

2.899,00 kr.

Akola, Sofabord

1.489,95 kr.

Alaska hjørnebord

1.999,00 kr.

Alaska sofabord 120 x 75

3.699,00 kr.

Alaska Sofabord 120x75x45

0,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Internetbutikken Designfund.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 826 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 583 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 12763 personer som er fans af deres side. I alt 31 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,2 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 18000 produkter i deres varesortiment.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 2677 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2129 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 15637 personer som er fans af deres side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher Dubuy.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og overstiger dit køb 600 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1500 varer.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 239 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 206 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har MoebelKompagniet.dk 9539 fans. 109 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort.

Derudover giver MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra MoebelKompagniet.dk når der er gået 2-12 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Webshoppen Illux.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,2 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 235 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 194 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Ud af disse er der 44 som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Illux.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, og det koster kun 59 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 41 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Wallstickerland.dk 39170 fans. Her er der 32 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Vores artikler præsenterer dig for tilbud til drenge og piger, men også til herrer og damer. Hvad end du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter du kan købe til lave priser og ofte med gratis levering.

Varerne der fremvises på den her liste er genereret af vores robot. Den har kigget en stor mængde produkter igennem for at kunne fremvise dem der læner sig mest op ad søgeordet sofaborde i træ, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den i øvrigt medtaget søgninger, som andre formentlig bruger i sammenhæng med det, fx sofabord i træ med hylde eller sofabord i træ med sorte ben. Den kan den benytte som ekstra information til, at kunne vise de mest relevante varer.

Vi kan også se at andre søger efter sofabord i træ og glas og sofabord i træ dba, eller runde sofaborde i træ. Den viden har søgerobotten også benyttet til, at navigere igennem de ekstremt mange produkter. Derudover kan det ses i data, at søgeordene billige sofaborde i træ og hvide sofaborde i træ er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af søgerobotten nøjagtig som søgefraserne sofaborde i mørkt træ og sofaborde i massivt træ. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de viste produkter, og at mindst ét af dem kan bruges.