Sokkelmaling

Kategorier:

Borup Mur- og Sokkelasfalt Sort 3,8 Liter

179,00 kr.

Borup Mur- og Sokkelasfalt Sort 10 Liter

399,00 kr.

Borup Mur- og Sokkelasfalt Sort

179,00 kr.

B&J 777 Velvet Acryl Plast Maling 10 - 9 Liter

949,00 kr.

B&J 777 Velvet Acryl Plast Maling 10 - 4,5 Liter

579,00 kr.

B&J 777 Velvet Acryl Plast Maling 10 - 2,7 Liter

399,00 kr.

B&J 777 Velvet Acryl Plast Maling 10 - 0,9 Liter

159,00 kr.

B&J 777 Velvet Acryl Plast Maling 10

949,00 kr.

B&J 774 Satin Acryl Plast Maling 25 - 9 Liter

999,00 kr.

B&J 774 Satin Acryl Plast Maling 25 - 2,7 Liter

309,00 kr.

B&J 774 Satin Acryl Plast Maling 25

999,00 kr.

B&J 756 Tagmaling 10 Liter

699,00 kr.

Dyrup Facade Sokkelmaling / Dekstrem Sokkelmaling - Størrelse - 2,25 L, Farve - tonebar

226,00 kr.

Dyrup Facade Sokkelmaling / Dekstrem Sokkelmaling - Størrelse - 2,25 L, Farve - sort

226,00 kr.

Dyrup Facade Sokkelmaling / Dekstrem Sokkelmaling - Størrelse - 2,25 L, Farve - grå

226,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1996 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 1895 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Malgodt.dk i skrivende stund 2607 fans på deres side. Samlet set der lige nu 84 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. E-mærket har accepteret Malgodt.dk på deres medlemsliste, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 90 dage.

Hos Malgodt.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 50 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2470 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 2315 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 3420 mennesker som er fans af DecoFarver.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 57 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover prismatcher DecoFarver.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 120 dage.

Du modtager din ordre fra DecoFarver.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg DecoFarver.dk nu

Netbutikken BNFarver.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3500 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 39 tidligere kunder, hvoraf hele 36 personer har givet topkarakter. BNFarver.dks Facebook-side har i øjeblikket 490 fans. 52 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BNFarver.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. BNFarver.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra BNFarver.dk når der er gået 1-3 hverdage, og betaler blot 59 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de største online webshops. Produktoversigterne præsenterer dig for varer til børn, og ligeledes også til damer og herrer. Hvad end du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde gode produkter der kan købes på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.

Varerne der er fremvist i den her kategori er automatisk udvalgt af vores shopping-robot. Den har ledt ekstremt mange produkter igennem med det formål at kunne præsentere dem der læner sig mest op ad søgeordet sokkelmaling, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgning bedst. Udover din søgetekst har den derudover medregnet søgninger, som den estimerer at andre formentlig skriver i forbindelse med det, fx sokkelmaling sort eller sokkelmaling grå. Det har den benyttet som information til, at fremvise de mest relevante varer.

Det er også tydeligt at mennesker leder efter sokkelmaling flugger og sokkelmaling hvid, samt sokkelmaling koksgrå. Den her data har robotten ligeledes taget i brug for, at navigere igennem de flere millioner af varer. I øvrigt viser vores data, at søgeordene sokkelmaling skalflex og sokkelmaling silvan er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af robot-søgeren på samme måde som søgeordene sokkelmaling bauhaus og sokkelmaling xl byg. Vi håber inderligt at du ikke blev skuffet over de fremviste produkter, og at ét eller flere af dem kunne bruges.