Solcelle Opladere

Kategorier:

Xtorm - SolarBooster 21 Watts Panel

1.199,00 kr.

Xtorm - SolarBooster 14 Watts Panel

999,00 kr.

Xtorm - Solar Charger Instinct Powerbank 10.000 mAh

449,00 kr.

Xtorm - Solar Charger Impulse Powerbank 5.000 mAh

399,00 kr.

Xtorm - Power Car Plug 2

149,00 kr.

Xtorm - Mikro USB kabel + AC adapter

199,00 kr.

Xtorm - Micro USB Kabel 1m

109,00 kr.

Xtorm - Lightning USB kabel + AC Adapter

279,00 kr.

Xtorm - Lava Solcelleoplader

649,00 kr.

Xtorm - Hybrid Solar Bank 10.000 mAh

349,00 kr.

Xtorm - Apple Lightning Kabel 1m

199,00 kr.

Voltaic - Switch Solar Bag Solcelleoplader

799,20 kr.

LuminAID - PackLite MAX 2-1 USB

599,00 kr.

Anker - PowerPort Solar Lite 15W Solcellepanel

899,00 kr.

Anker - PowerPort Solar 21W Solcellepanel (Sort)

1.049,00 kr.

Anker - PowerPort Solar 21W Solcellepanel

1.049,00 kr.

Solcelleoplader og solcellepanel 20w poweradd

890,00 kr.

Powermonkey-extreme Vandresistent Solcelledrevet Oplader

1.397,75 kr.

Powerbank solcelleoplader s-modo ms-880

187,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 10000 varer hos dem.

Friluftsland.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2053 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 1716 af dem har givet topkarakter. Friluftsland.dk har 59555 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Friluftsland.dk, og leveringen betaler du kun 55 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Friluftsland.dk nu

Internetbutikken GrejFreak.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har GrejFreak.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6290 kundeanmeldelser, hvoraf 5657 har givet den højeste karakter. På Facebook har GrejFreak.dk 45588 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 475 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,4 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher GrejFreak.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

GrejFreak.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

55Nord.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 287 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 189 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 7052 personer som er fans af 55Nord.dks Facebook-side.

Du har på 55Nord.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. 55Nord.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra 55Nord.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 6000 produkter at vælge i mellem hos dem.

OutdoorPro.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 109 kundeanmeldelser, hvoraf hele 89 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har OutdoorPro.dk 2529 fans. Samlet set der lige nu 46 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover får du hos OutdoorPro.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

OutdoorPro.dk tilbyder levering på kun 2-3 hverdage, og du betaler blot 30 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 749 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Produktoversigterne viser varer til juniorer, samt til herrer og damer. Hvad end du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering.