Solhatte til babyer

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

MamaMilla.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 126 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 116 5-stjernede anmeldelser. MamaMilla.dk har i skrivende stund 14538 fans på deres Facebook-side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 60 dage.

Normalvis bliver ordrer på MamaMilla.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 8000 varer.

Netbutikken har 8,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 859 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 748 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 21728 mennesker som er fans af NatureBaby.dks Facebook-side. 147 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. NatureBaby.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

NatureBaby.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 3725 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 3302 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Legehjulet.dk 1163 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 50 mennesker, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Legehjulet.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher Legehjulet.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 90 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 28 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 995 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktlister indeholder produkter til børn, men også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode produkter som kan købes på udsalg og helst med gratis levering i Danmark.