Solsejl

Kategorier:

Solseng - sort/sand

399,95 kr.

Solseng - Sort

399,95 kr.

Solsejl - Trekantet - 5 x 5 x 5 m - Mørkegrå

299,95 kr.

Solsejl - Trekantet - 5 x 5 x 5 m - Hvid

299,95 kr.

Solsejl - Trekantet - 3,6 x 3,6 x 3,6 m - Mørkegrå

249,95 kr.

Solsejl - Trekantet - 3,6 x 3,6 x 3,6 m - Hvid

249,95 kr.

Siesta Sort Solseng

2.999,00 kr.

Siesta Lys Grå Solseng

2.999,00 kr.

Siesta Grå Solseng

2.699,00 kr.

Siesta Dusty solseng

2.999,00 kr.

Overtræk (210x88) til Siesta solseng

349,95 kr.

1. Enø Solseng - Inkl. hynde

2.999,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 7169 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 5884 personer har givet toprating. Lige nu er der 459 personer som er fans af Texas.dks Facebook-side. 17 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret Texas.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Texas.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og overstiger dit køb 7500 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 5148 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 4294 personer har givet dem den højeste karakter. MoreLand.dk har i skrivende stund 4033 fans på deres Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

MoreLand.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2434 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1970 personer har givet topkarakter. På Facebook har HaveMoebelland.dk i skrivende stund 3 fans på deres side.

Du har på HaveMoebelland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på HaveMoebelland.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og det koster kun 50 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 6000 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Produktlisterne viser produkter til piger og drenge, og ligeledes også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter der kan købes på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.

Varerne der præsenteres på denne side er fundet frem af vores interne søgemaskine. Den har kigget et utal af varer igennem for at finde de af dem der læner sig mest op ad søgeordet solsejl, og som den derfor forestiller sig er mest interessante for dig. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den desuden indregnet søgeudtryk, som den ser at andre typisk bruger i relation til det, fx solsejl ikea og solsejl på mål. Den kan den benytte som ekstra viden til, at fremvise de mest aktuelle produkter.

Vores data viser også at andre mennesker leder efter eksempelvis solsejl jysk eller solsejl firkantet, og solsejl bauhaus. Den viden har robot-søgeren også taget i brug for, at navigere igennem de flere millioner af produkter. Desuden kan det ses i data, at søgeordene solsejl til campingvogn og solsejl vandtæt er meget populære, og derfor er de også blevet taget med af robotten nøjagtig som søgeordene solsejl biltema og solsejl silvan. Vi håber inderligt at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, og at mindst ét af dem vækkede din interesse.