Solsenge

Kategorier:

Solseng - sort/sand

399,95 kr.

Solseng - Sort

399,95 kr.

Siesta Sort Solseng

2.999,00 kr.

Siesta Lys Grå Solseng

2.999,00 kr.

Siesta Grå Solseng

2.699,00 kr.

Siesta Dusty solseng

2.999,00 kr.

Overtræk (210x88) til Siesta solseng

349,95 kr.

1. Enø Solseng - Inkl. hynde

2.999,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, hvoraf hele 5884 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. Ud af disse er der 17 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra Texas.dk når der er gået 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 5148 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 4294 5-stjernede anmeldelser. MoreLand.dk har 4033 fans på deres Facebook-side.

Du har på MoreLand.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og når du bestiller for mere end 7500 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2434 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 1970 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3 personer som er fans af deres side.

Du har på HaveMoebelland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Hos HaveMoebelland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og leveringen koster blot 50 kr. Hvis du ender med at have varer for over 6000 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi guider dig til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Produktlisterne viser produkter til piger og drenge, men også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering.

Produkterne der er vist på denne side er automatisk udvalgt af vores produktrobot. Den har kigget flere millioner af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet solsenge, og som den derfor forestiller sig er mest relevante for dig. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den samtidig indregnet søgeudtryk, som den vurderer at andre mennesker typisk bruger i forbindelse med det, fx solsenge jysk eller solsenge ikea. Det benytter den som ekstra viden til, at kunne vise de mest aktuelle produkter.

Vi ser også at andre leder efter solsenge bilka eller solsenge silvan, samt solsenge med hjul. Den her data har robot-søgeren ligeledes brugt til, at finde vej igennem de ekstremt mange varer. For øvrigt kan det i data ses, at søgningerne solsenge træ og solsenge tilbud ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren ligesom søgeudtrykkene solsengesæt og solsenge xl byg. Vi håber at du er tilfreds med de fremviste varer, og at ét eller flere af dem vækkede din interesse.