Sommerfuglelavendel

Kategorier:

Sommerfuglelavendel - Lavandula stoechas

41,19 kr.

Sommerfuglelavendel - Lavandula stoechas

69,95 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6440 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 4860 5-stjernede anmeldelser. Plantetorvet.dk har 17187 fans på deres Facebook-side.

Du har på Plantetorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra Plantetorvet.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2413 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 2189 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 2866 fans. Samlet set der lige nu 21 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Blomsterverden.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos Blomsterverden.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Vores guides præsenterer produkter til juniorer, men også til kvinder og mænd. Om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer som kan købes på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.