Spærbeslag

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 7169 tidligere kunder, hvoraf hele 5884 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 459 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 17 anmeldelser af siden, med en score på i alt 2,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har godkendt Texas.dk, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Texas.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 5148 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 4294 af dem har givet topkarakter. MoreLand.dk har i skrivende stund 4033 fans på deres Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. MoreLand.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

MoreLand.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2434 kunder, hvoraf 1970 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 3 mennesker som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra HaveMoebelland.dk, og betaler blot 50 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 6000 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Vores artikler præsenterer varer til juniorer, men også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde gode varer du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.