Specialized cykelhjelme

Kategorier:

Specialized S-Works Prevail II Mips ANGi cykelhjelm - Sort

2.199,00 kr.

Specialized S-Works Prevail II Mips ANGi cykelhjelm - Rød/lilla

2.199,00 kr.

Specialized S-Works Prevail II Mips ANGi cykelhjelm - Rød

2.199,00 kr.

Specialized S-Works Prevail II Mips ANGi cykelhjelm - Hvid

2.199,00 kr.

Specialized S-Works Prevail II Mips ANGi cykelhjelm - Gul

2.199,00 kr.

Specialized S-Works Prevail II Mips ANGi cykelhjelm - Blå

2.199,00 kr.

Specialized S-Works Prevail II cykelhjelm - Sagan Collection

2.299,00 kr.

Specialized S-Works Evade Mips ANGi cykelhjelm - Sort

2.299,00 kr.

Specialized S-Works Evade Mips ANGi cykelhjelm - Rød

2.299,00 kr.

Specialized S-Works Evade Mips ANGi cykelhjelm - Hvid

2.299,00 kr.

Specialized Propero 3 Mips ANGi cykelhjelm - Sort/Rød

1.049,00 kr.

Specialized Propero 3 Mips ANGi cykelhjelm - Sort/Lilla

1.049,00 kr.

Specialized Propero 3 Mips ANGi cykelhjelm - Sort

1.049,00 kr.

Specialized Propero 3 Mips ANGi cykelhjelm - Grå/Gul

1.049,00 kr.

Specialized Chamonix Mips cykelhjelm - Sort

529,00 kr.

Specialized Chamonix Mips cykelhjelm - Rød

529,00 kr.

Specialized Chamonix Mips cykelhjelm - Lava

529,00 kr.

Specialized Chamonix Mips cykelhjelm - Gul

529,00 kr.

Specialized Chamonix Mips cykelhjelm + Angi Sensor - Lava

739,00 kr.

Specialized CENTRO LED Mips - Matte Storm Grey

649,00 kr.

Specialized CENTRO LED Mips - Gul

649,00 kr.

Specialized Ambush Comp Speed Pedelec Mips ANGi Hjelm - Sort

1.049,00 kr.

Specialized Align Mips cykelhjelm - Sort

429,00 kr.

Specialized Align Mips cykelhjelm - Rød

429,00 kr.

Specialized Align Mips cykelhjelm - Lava

429,00 kr.

Specialized Align Mips cykelhjelm - Gul

429,00 kr.

Specialized Align Mips cykelhjelm + Angi Sensor - Sort

679,00 kr.

Specialized Align Mips cykelhjelm + Angi Sensor - Lava

679,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 24460 kundeanmeldelser, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 41558 mennesker som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 396 mennesker, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelpartner.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2505 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). Cykler.dks Facebook-side har i øjeblikket 2863 fans. 49 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. E-mærket har accepteret Cykler.dk på deres medlemsliste, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Cykler.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Pedalatleten.dk har en score på 8,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 175 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 392 personer som er fans af deres side. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Pedalatleten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Hvis du bestiller for mere end 799 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 4000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelexperten.dk 14379 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 100 mennesker, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler fremviser produkter til børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt.