Specialized sadler

Kategorier:

Specialized Toupé Sport Sadel

319,00 kr.

Specialized Stix Saddel Beslag SWAT

59,00 kr.

Specialized Seat Pack Sadeltaske [M] + Dækjern + Slange

299,00 kr.

Specialized Seat Pack Sadeltaske [L] + Dækjern + Slange

349,00 kr.

Specialized Seat Pack Sadeltaske - Medium

249,00 kr.

Specialized Seat Pack Sadeltaske - Large

299,00 kr.

Specialized Romin EVO Expert Sadel

999,00 kr.

Specialized Power Comp Sadel

719,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 24460 kundeanmeldelser, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. Cykelpartner.dk har 41558 fans på deres Facebook-side. I alt 396 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Hos Cykelpartner.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, hvoraf 1901 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Cykler.dk 2863 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 49 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Cykler.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 175 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 114 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Hos Pedalatleten.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1560 anmeldelser, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Samlet set er der 100 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Cykelexperten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der gratis levering.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi samler de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores artikler indeholder varer til børn, samt til voksne. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde de bedste varer du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.