Speedplay Zero Pedaler

Kategorier:

Speedplay Zero Titanium - Racerpedaler - Walkable - Sort

2.499,00 kr.

Speedplay Zero Titanium - Racerpedaler - Walkable - Rød

2.499,00 kr.

Speedplay Zero Titanium - Racerpedaler - Walkable - Hvid

2.499,00 kr.

Speedplay Zero Stainless - Racerpedaler - Walkable - Sort

1.399,00 kr.

Speedplay Zero Stainless - Racerpedaler - Walkable - Rød

1.399,00 kr.

Speedplay Zero Stainless - Racerpedaler - Walkable - Hvid

1.399,00 kr.

Speedplay Zero Stainless - Racerpedaler - Walkable - Grøn

1.399,00 kr.

Speedplay Zero Stainless - Racerpedaler - Walkable - Grå

1.399,00 kr.

Speedplay Zero Stainless - Racerpedaler - Walkable - Blå

1.399,00 kr.

Speedplay Zero CrMo - Racerpedaler - Walkable - Sort

999,00 kr.

Speedplay Zero CrMo - Racerpedaler - Walkable - Rød

999,00 kr.

Speedplay Zero CrMo - Racerpedaler - Walkable - Hvid

999,00 kr.

Speedplay Zero CrMo - Racerpedaler - Walkable - Blå

999,00 kr.

Speedplay Pedal Zero Aero Stainless

1.999,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 11000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 24460 anmeldelser, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk produkter ift. andre webshops, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelpartner.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 1901 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, hvoraf hele 114 personer har givet topkarakter. På Facebook har Pedalatleten.dk 392 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode. Pedalatleten.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 799 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1560 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1174 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Her er der 100 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Artiklerne fremviser varer til børn, og samtidig også til herrer og damer. Uanset om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde gode varer du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.

Produkterne der er vist på denne side er udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har nemlig ledt ekstremt mange varer igennem for at finde dem der minder mest om søgeordet speedplay zero pedaler, og som den derfor vurderer er mest interessante for dig. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den ligeledes medtaget søgeudtryk, som den kan se at andre mennesker ofte skriver i sammenhæng med det, fx speedplay zero pedal system eller speedplay zero pedals titanium. Det har den benyttet som information til, at præsentere de mest relevante produkter.

Det ses også at folk eksempelvis leder efter speedplay zero pedals grease og speedplay pedals zero vs light action, og speedplay pedals zero stainless. Den data har robotten ligeledes benyttet for, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. Derudover viser vores data, at søgeordene speedplay zero pedals review og speedplay zero pedal rebuild kit ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgefraserne speedplay zero pedal cleats og speedplay zero pedal body. Vi håber inderligt at vi ikke skuffede dig med de listede produkter, og at mindst ét af dem kunne bruges.