Spisebordssæt

Kategorier:

Enrique spisebord + 4 Camille spisestole 80x80x75cm

1.995,00 kr.

Enrique spisebord + 4 Chen spisestole 120x80x75

2.495,00 kr.

Sofa og spisebordssæt (200 x 87 x 61 cm) Spanskrør Beige Brun

15.739,00 kr.

Sofa og spisebordssæt (4 pcs)

4.919,00 kr.

Sofa og spisebordssæt (4 pcs) by Craftenwood

4.695,00 kr.

Sofa og spisebordssæt (5 pcs)

5.309,00 kr.

Sofa og spisebordssæt (5 pcs) by Craftenwood

4.595,00 kr.

Sylvanian Families gourmet spisebordssæt

79,95 kr.

Sylvanian Families spisebordssæt

89,95 kr.

Sylvanian Families spisebordssæt

99,95 kr.

Sylvanian Families, Spisebordssæt

124,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 826 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 583 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,2 ud af 5.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på Designfund.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Designfund.dk nu

Netbutikken Dubuy.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 18000 varer.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 2129 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 15637 personer som er fans af deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover giver Dubuy.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og når du bestiller for mere end 600 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dubuy.dk nu

Webshoppen MoebelKompagniet.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 206 af dem har givet topkarakter. MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Det er på MoebelKompagniet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper.

Derudover prismatcher MoebelKompagniet.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MoebelKompagniet.dk leveret inden for 2-12 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 235 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 194 personer har givet toprating. Illux.dk har i skrivende stund 7513 fans på deres Facebook-side. 44 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 59 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Illux.dk nu

Webshoppen Wallstickerland.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 39170 personer som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. 32 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Efter 2-4 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Wallstickerland.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi guider dig til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores artikler præsenterer varer til piger og drenge, men også til damer og herrer. Uanset om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer som kan købes på udsalg og gerne med gratis levering i Danmark.

Varerne der er præsenteret i den her oversigt er søgt frem af vores webshop-robot. Den har nemlig ledt et utal af varer igennem for at finde de af dem der læner sig mest op ad søgeordet spisebordssæt, og som robotten derfor vurderer er mest interessante for dig. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den desuden indregnet søgeudtryk, som den estimerer at andre mennesker sandsynligvis bruger i forbindelse med det, fx spisebordssæt jysk og spisebordssæt tilbud. Det kan den bruge som information til, at fremvise de mest relaterede produkter.

Det ses også at folk leder efter eksempelvis spisebordssæt ikea eller spisebordssæt ilva, eller spisebordssæt bilka. Den viden har søgerobotten også taget i brug for, at finde vej igennem de ekstremt mange varer. Desuden viser vores data, at søgningerne spisebordssæt dba og spisebordssæt billigt ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robotten ligesom søgeudtrykkene spisebordssæt med udtræk og spisebordssæt hvid. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de fremviste varer, og at bare et enkelt af dem fangede din interesse.