Sporebaldrian

Kategorier:

Sporebaldrian Coccineus - Centranthus ruber Coccineus

62,44 kr.

Sporebaldrian Coccineus - Centranthus ruber Coccineus

32,44 kr.

Sporebaldrian Coccineus - Centranthus ruber Coccineus

69,95 kr.

Sporebaldrian Coccineus - Centranthus ruber Coccineus

81,19 kr.

Sporebaldrian Coccineus - Centranthus ruber Coccineus

46,19 kr.

Sporebaldrian Albus - Centranthus ruber Albus

32,44 kr.

Sporebaldrian Albus - Centranthus ruber Albus

59,94 kr.

Sporebaldrian Albus - Centranthus ruber Albus

62,44 kr.

Sporebaldrian Albus - Centranthus ruber Albus

51,19 kr.

Sporebaldrian

31,95 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6440 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 4860 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 17187 personer som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Det er på Plantetorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Plantetorvet.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Plantetorvet.dk, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Internetbutikken Blomsterverden.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2413 anmeldelser, hvoraf 2189 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 2866 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 21 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra Blomsterverden.dk når der er gået 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste varer fra de mest populære online webshops. Artiklerne viser tilbud til drenge og piger, og samtidig også til damer og herrer. Uanset om du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde frem til gode varer som kan købes på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.