Sportsundertøj

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 303 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 296 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har accepteret Apuls.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Apuls.dk produkter ift. andre webshops, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 28136 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 106486 mennesker som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. Ud af disse er der 2139 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bodylab.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. På Facebook har BilligSport24.dk 5082 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 15 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste varer fra de mest populære online webshops. Vores produktoversigter indeholder varer til babyer og børn, men også til damer og herrer. Uanset om du er voksen eller barn, så guider vi dig til at finde de bedste varer du kan købe til lave priser og helst med gratis levering.

Produkterne der er præsenteret i den her kategori er fundet frem af vores webshop-robot. Den har nemlig ledt en stor mængde produkter igennem for at kunne fremvise dem der minder mest om søgeordet sportsundertøj, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den desuden medregnet søgninger, som den ser at andre folk sandsynligvis skriver i sammenhæng med det, fx sportsundertøj til kvinder eller sportsundertøj børn. Det benytter den som ekstra inspiration til, at præsentere de mest relaterede produkter.

Det er også tydeligt at andre folk eksempelvis leder efter sportsundertøj mænd eller sportsundertøj uld, eller sportsundertøj til børn. Den data har søgerobotten også benyttet for, at søge sig igennem de ekstremt mange tilbud. I øvrigt kan det ses i data, at søgeordene sportsundertøj vinter og hummel sportsundertøj ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robot-søgeren ligesom søgefraserne nike sportsundertøj og varmt sportsundertøj. Vi håber inderligt at du ikke blev skuffet over de listede varer, og at mindst ét af dem vækkede din interesse.