Spraylim

Kategorier:

Ghiant Spraylim Permanent 400ml

99,00 kr.

Ghiant Spraylim Ikke-Permanent 400ml

99,00 kr.

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork,

165,00 kr.

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 250ml til patchwork,

109,00 kr.

Spraylim, 400ml

125,00 kr.

Spraylak, semi blank, 400ml

55,00 kr.

Spraylak, mat, 400ml

55,00 kr.

Spraylak, blank, 400ml

55,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Internetbutikken Rito.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 4008 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 3827 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Rito.dk 35104 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover giver Rito.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Rito.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 33 kr. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Rito.dk nu

Internetbutikken Hobbyshoppen.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 250 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 70 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 63 5-stjernede anmeldelser. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 595 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Webshoppen SymaskineTorvet.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 800 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har SymaskineTorvet.dk en score på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1353 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1255 af dem har givet topkarakter. SymaskineTorvet.dk har i skrivende stund 4398 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 42 personer som har anmeldt siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover tilbyder SymaskineTorvet.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

SymaskineTorvet.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 199 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Artiklerne præsenterer dig for produkter til piger og drenge, samt til mænd og kvinder. Hvad end du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.

Produkterne der er fremvist på den her side er genereret af vores robot. Den har ledt ekstremt mange produkter igennem for at kunne fremvise dem der relaterer sig bedst til spraylim, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den samtidig medtaget søgeudtryk, som den vurderer at andre folk sandsynligvis skriver i sammenhæng med det, fx spraylim thansen eller spraylim 3m. Det har den brugt som information til, at præsentere de tættest beslægtede produkter.

Det kan også ses at folk søger efter spraylim bauhaus eller spraylim biltema, eller spraylim til skumgummi. Den viden har robotten også brugt for, at finde vej igennem de flere millioner af varer. I øvrigt kan det i data ses, at søgningerne spraylim til skum og spraylim skum ligeledes er meget almindelige, og derfor er de også blevet indregnet af robot-søgeren ligesom søgeudtrykkene spraylim wurth og spraylim papir. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de fremviste varer, og at mindst ét af dem kan bruges.