Spritbejdse

Kategorier:

Spritbejdse - Farve - SP175 KIRSEBÆR MØRK

56,00 kr.

Spritbejdse - Farve - SP174 SORT

56,00 kr.

Spritbejdse - Farve - SP173 TEAK

56,00 kr.

Spritbejdse - Farve - SP170 MAHOGNI MØRK

56,00 kr.

Spritbejdse - Farve - SP169 MAHOGNI LYS

56,00 kr.

Spritbejdse - Farve - SP168 NØD MØRK

56,00 kr.

Spritbejdse - Farve - SP167 NØD MELLEM

56,00 kr.

Spritbejdse - Farve - SP166 NØD LYS

56,00 kr.

Spritbejdse - Farve - SP165 EG MØRK

56,00 kr.

Spritbejdse - Farve - SP164 EG MELLEM

56,00 kr.

Spritbejdse - Farve - SP163 LYS EG

56,00 kr.

Spritbejdse - Farve - SP161 LYSGRÅ

56,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1500 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1996 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1895 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 2607 mennesker som er fans af Malgodt.dks Facebook-side. 84 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 90 dage.

Du modtager din ordre fra Malgodt.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 50 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 3500 varer i deres produktsortiment.

DecoFarver.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2470 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 2315 er 5-stjernede (det bedste). DecoFarver.dk har 3420 fans på deres Facebook-side. 57 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på DecoFarver.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover giver DecoFarver.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 120 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra DecoFarver.dk efter kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg DecoFarver.dk nu

Internetbutikken BNFarver.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3500 varer.

BNFarver.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 39 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 36 personer har givet toprating. BNFarver.dk har 490 fans på deres Facebook-side. 52 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

BNFarver.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 59 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste varer fra de bedste online webshops. Artiklerne indeholder produkter til piger og drenge, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.