Squat Rack Stativer

Kategorier:

Titan Multipress Squat stativ til vægtstænger

1.649,00 kr.

Titan Life Rack Squat Stativ

10.999,00 kr.

Titan Fitness Justerbar Squat Stativ

939,00 kr.

Sterling SL7015 Full Power Rack Squat Stativ

16.499,00 kr.

Sterling SL7014 Half Power Rack Squat Stativ

14.999,00 kr.

Sterling SL7009 Power Rack Squat Stativ

18.999,00 kr.

Kettler Vector Squat Stativ

2.199,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 303 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 81 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 28136 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 106486 personer som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. 2139 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra Bodylab.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6901 tidligere kunder, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. 15 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. BilligSport24.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra BilligSport24.dk efter kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Produktoversigterne fremviser produkter til børn, samt til voksne. Hvad end du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.