Ståstole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 6500 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 727 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 575 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Inventarland.dk 4301 fans.

Det er på Inventarland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har godkendt Inventarland.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover tilbyder Inventarland.dk prisgaranti, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Efter 1-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Inventarland.dk, og fragten koster fra 149 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 15 kunder, hvoraf hele 13 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 509 personer som er fans af deres side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Det er på Engsig.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har accepteret Engsig.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Engsig.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 58 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 937 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Engsig.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Artiklerne fremviser tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til mænd og kvinder. Hvad end du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer der kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.