Stabelkasser

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Netbutikken Inventarland.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6500 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 727 kunder, hvoraf imponerende 575 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Inventarland.dk i skrivende stund 4301 fans på deres side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt Inventarland.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover tilbyder Inventarland.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på Inventarland.dk leveret inden for 1-5 hverdage, og du betaler blot 149 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Engsig.dks Trustpilot-score ligger på 8,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 15 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 13 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Engsig.dk 509 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har godkendt Engsig.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Engsig.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 58 kr. Hvis du bestiller for mere end 937 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Engsig.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores artikler viser tilbud til drenge og piger, men også til voksne. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode varer der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.