Staffelier

Kategorier:

Gulvstaffeli, H: 134 cm, B: 58 cm, fyr, 1stk.

472,50 kr.

Artino Studio staffeli Bøgetræ

829,00 kr.

Artino Land staffeli Fyrretræ

299,00 kr.

Artino Bord studio staffeli Fyrretræ

249,00 kr.

Artino Bord staffeli Fyrretræ 18x19x24cm

29,00 kr.

Staffeli, H: 247 cm, vægt 9 kg, bøg, 1stk.

950,00 kr.

Staffeli, H: 200 cm, vægt 5,5 kg, bøg, 1stk.

675,00 kr.

Ramme på staffeli, str. 13,2x11,5 cm, tykkelse 18 mm, krydsfiner, 1stk.

14,00 kr.

Ramme på staffeli, str. 13,2x11,5 cm, tykkelse 18 mm, krydsfiner, 10stk.

114,00 kr.

Ministaffeli, H: 25 cm, fyr, 1stk.

21,00 kr.

Ministaffeli, H: 11,5 cm, bøg, 1stk.

16,00 kr.

Ministaffeli med lærred, H: 11,5 cm, B: 8 cm, hvid, bøg, 1stk., str. 8x6x1 cm

22,00 kr.

Gulvstaffeli, H: 134 cm, B: 58 cm, fyr, 1stk.

475,00 kr.

Clipboard til staffeli, str. 52x74 cm, tykkelse 5 mm, sølv, MDF, 1stk., A2

155,00 kr.

Bordstaffeli, H: 79 cm, fyr, 1stk.

119,00 kr.

Bordstaffeli, H: 76 cm, B: 27,5 cm, fyr, 1stk.

225,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 4008 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 3827 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Rito.dk i skrivende stund 35104 fans på deres side. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover giver Rito.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Rito.dk, og betaler blot 33 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Rito.dk nu

Internetbutikken Hobbyshoppen.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 250 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 70 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 63 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Hobbyshoppen.dk i skrivende stund 5224 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

Det er på Hobbyshoppen.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 21 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og overstiger dit køb 595 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Webshoppen SymaskineTorvet.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 800 produkter i deres varesortiment.

SymaskineTorvet.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1353 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1255 5-stjernede anmeldelser. SymaskineTorvet.dk har i skrivende stund 4398 fans på deres Facebook-side. 42 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

SymaskineTorvet.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 199 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Produktlisterne fremviser varer til børn, men også til voksne. Om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde gode produkter du kan købe til lave priser og helst med fri fragt i Danmark.

Produkterne der fremvises på den her oversigt er udvalgt automatisk af vores interne søgemaskine. Den har nemlig ledt et utal af varer igennem for at kunne fremvise dem der relaterer sig mest muligt til staffelier, og som den derfor beregner matcher dit behov bedst. Foruden din søgetekst har den i øvrigt medregnet søgeudtryk, som den kan se at andre mennesker sandsynligvis benytter i forbindelse med det, fx staffelier ikea og staffelier til salg. Det benytter den som ekstra inspiration til, at kunne vise de tættest beslægtede produkter.

Det ses også at andre eksempelvis leder efter staffelier til børn eller staffelier oslo, og staffelier på engelsk. Denne data har robot-søgeren ligeledes brugt for, at finde vej igennem de ekstremt mange varer. For øvrigt viser vores data, at søgefraserne staffelier billeder og staffelier engelsk ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af søgerobotten nøjagtig som søgeudtrykkene staffelier med hjul og små staffelier. Vi håber at du ikke blev skuffet over de listede varer, og at mindst ét af dem kan bruges.