Stelton Brødkurve

Kategorier:

Stelton embrace brødkurv (sort)

399,00 kr.

Stelton embrace brødkurv (mosgrøn)

299,00 kr.

Stelton embrace brødkurv (lime)

299,00 kr.

Stelton embrace brødkurv (chalk)

399,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Internetbutikken Designfund.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 826 kunder, hvoraf 583 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 12763 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,2 ud af 5.

Du har på Designfund.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på Designfund.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og overstiger dit køb 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Designfund.dk nu

Netbutikken Dubuy.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 18000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2677 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 2129 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Dubuy.dk 15637 fans på nuværende tidspunkt.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover får du hos Dubuy.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og overstiger dit køb 600 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Dubuy.dk nu

Netbutikken MoebelKompagniet.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har MoebelKompagniet.dk en score på hele 9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 206 personer har givet toprating. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort.

Derudover giver MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Internetbutikken Illux.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 235 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 194 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 7513 personer som er fans af deres side. 44 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, og det koster 59 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Illux.dk nu

Netbutikken Wallstickerland.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 59 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 41 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. 32 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Efter 2-4 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Wallstickerland.dk, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste produkter fra de største online webshops. Vores guides fremviser produkter til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde frem til gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.