Stepbænke

Kategorier:

Reebok Studio Step stepbræt

789,00 kr.

Reebok Studio Step clip til stepbræt

99,00 kr.

Reebok Step Sparepart Platform

289,00 kr.

Reebok Step Sparepart Connector

39,00 kr.

Reebok Step Rubber Feet

20,00 kr.

Kettler Aerobic Step Basic Stepbræt

999,00 kr.

Aserve Aerobic Step Stepbræt

399,00 kr.

Abilica Step Up Pro Stepbræt

689,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Internetbutikken Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 303 kunder, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). Apuls.dks Facebook-side har i øjeblikket 3245 fans. Samlet set er der 81 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Du har på Apuls.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Apuls.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 28136 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 2139 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Bodylab.dk efter kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6901 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 6032 af dem har givet topkarakter. BilligSport24.dk har 5082 fans på deres Facebook-side. 15 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra BilligSport24.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores artikler fremviser produkter til babyer og børn, samt til voksne. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter der kan købes på udsalg og helst med fri fragt.