Stepbræt

Kategorier:

Reebok Studio Step stepbræt

789,00 kr.

Reebok Studio Step clip til stepbræt

99,00 kr.

Kettler Aerobic Step Basic Stepbræt

999,00 kr.

Aserve Aerobic Step Stepbræt

399,00 kr.

Abilica Step Up Pro Stepbræt

689,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 303 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 296 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har Apuls.dk 3245 fans. Ud af disse er der 81 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Apuls.dk på deres medlemsliste, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Du modtager dine varer fra Apuls.dk når der er gået 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 28136 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 25412 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. Her er der 2139 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Bodylab.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og overstiger dit køb 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6901 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 6032 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 5082 fans. 15 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. BilligSport24.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fører dig til de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Vores produktoversigter fremviser tilbud til drenge og piger, men også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter som kan købes til lave priser og helst med fri fragt.