Stepmaskiner

Kategorier:

Titan Ministepper Stepmaskine

789,00 kr.

Kettler Side-Stepper Stepmaskine

1.148,00 kr.

Kettler Montana Stepper Stepmaskine (Med håndtag & computer)

2.989,00 kr.

Kettler Mini Stepper Stepmaskine Med Computer

698,00 kr.

Kettler 2 in 1 Mini Stepper Stepmaskine Med Computer

1.599,00 kr.

cPro9 Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker)

1.000,00 kr.

BH Wellness My Step Stepmaskine

2.139,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Apuls.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 303 tidligere kunder, hvoraf hele 296 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 3245 fans. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 28136 kunder, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. Bodylab.dks Facebook-side har i øjeblikket 106486 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 2139 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6901 kunder, hvoraf 6032 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har BilligSport24.dk 5082 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret BilligSport24.dk på deres medlemsliste, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

BilligSport24.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Artiklerne præsenterer dig for varer til piger og drenge, og ligeledes også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer som kan købes til lave priser og helst med fri fragt.