Steppie Balanceplader

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Internetbutikken Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 303 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 296 af dem har givet topkarakter. Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 81 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Du modtager dine varer fra Apuls.dk når der er gået 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 28136 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 25412 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 2139 mennesker, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og det koster kun 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6901 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 6032 personer har givet toprating. BilligSport24.dk har i skrivende stund 5082 fans på deres Facebook-side. 15 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

BilligSport24.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og overstiger dit køb 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Produktoversigterne præsenterer tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til herrer og damer. Hvad end du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter der kan købes på udsalg og helst med gratis levering i Danmark.